Avem site-ul, iti trebuie doar un super design

Avem design gata facut sau poti lucra cu unul din designerii nostrii pentru a da o nota unica aplicatiei tale
acum sau mai incolo.

Smartphone

profit Online

din inchirieri, programari, abonamente
Icon-1

Plata online

Pacientii pot sa mearga direct la plata sau pot astepta mai intai confirmarea de plata pe email.

Icon-2

Comanda online

Pacientii au formular de comanda online a mai multor servicii si fiecare membru de echipa are formular personalizat.

Icon-3

Confirmare Online

Totul se confirma online printr-o serie de emailuri predefinite si vanzarea ta este gata.

Multiple functionalitati

Functionalitati aditionale:
YOUR TEAM

Creste echipa ta online!

Poti sa inchiriezi spatiu virtual in completare cu cel fizic. Echipa ta este dinamica si oricine are spatiu inchiriat la tine il promovezi pe situl tau.

PAID

Vinde experienta ta.

Vinde cursuri pentru tine sau menbrii echipei tale. Vinde conturi de membru pentru libraria ta online si raspunde la intrebarile celor care platesc.

Data 100%

Modul de administrare

Un modul de administrare ce iti permite sa administrezi incasarile, sa modifici echipa ta si sa adaugi materiale pentru clubul membrilor.

your TEAM

Design atractiv și personalizat!

Cu această soluție avansată, vă veți bucura de un site web cu un design atractiv și personalizat, în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră.

Functionalitati testate!

Cu funcționalități standard de ultimă oră, platforma vă permite gestionarea echipei cu ușurință. Fiecare membru poate beneficia de un formular personalizat pentru promovare și programare online. De asemenea, aveți opțiunea de a lista și închiria camerele disponibile.

Vinde online!

Mai mult, cu un sistem de plăți online integrat, pacienții sau clienții dumneavoastră au posibilitatea de achiziționa abonamente lunare sau bilete la workshop-urile desfășurate în cadrul hub-ului sau organizate de către colaboratorii tai.

your TEAM

Ce includem in oferta standard?

+ Cu această soluție standard, vă veți bucura de un site web complet functional pentru mobil si desktop util unui contabil la inceput de drum, personalizabil doar prin text, culori si imagini.
Oricand o sa puteti cere un design personalizat!

+ Promovarea este inclusa in pachetul anual si presupune editarea si promovarea unui articol printr-o campanie de SEO pe anumite cuvinte cheie si distribuirea sociala in grupuri de interes.

+ Pentru realizara articolului si intelegerea pasilor necesari promovarii oferim consultanta technologica in promovare si dezvoltare website in valuare de 1h.

+ Paginile incluse sunt: pagina de home ( despre noi ), catalog servicii, lista articole, pagina articol si contact toate disponibile in in engleza si romana, administrabile in modul de administrare detaliat in manualul digital oferit sub forma de PDF.

+ Includem modul de abonare newsletter care va permite vizualizarea tuturor abonatilor dar nu si trimiterea unui email. Contra cost va putem crea si trimite emailul.

+ Poti oricand sa iti pastrezi/ muti websitul de la gazduirea noastra chiar daca fara modulul de administrare. Iti pastrezi websie-tul, clientii si promovarea!

+ NU includem modulele de plata online sau comanda online sau alte module care nu sunt specificate in lista de mai sus. Gazduirea unui email este inclusa si este limitata la 100 MB ( pentru 1GB se plateste un cost aditional de 10 RON / LUNA )

Ce spun partenerii nostrii

Reviews
Review quote

Castig usor din experienta mea! Afacerea mea merge aproape singura si ma simt in control.

Anonim Review quote
Review quote

Ma bucur ca websitul imi ramane in proprietate si pot sa platesc totul in rate. Preturi decente!

Anonim Review quote
Review quote

Desi varianta standard era personalizabila, sunt multumit ca am angajat un designer ca sa am identitatea mea.

Anonim Review quote
Review quote

Au totate serviciile necesare! Implementeaza pagini personalizate pentru campaniile mele de promovare.

Anonim Review quote

Cum comanzi?

Urmand linkul de mai jos o sa completezi formularul de comanda prin care ne transmiti informatii de baza apoi faci plata. Avem la dispozitie 48 de ore sa revenim cu un raspuns.